Sport

Fotbalisti de la Poli vor fi amendati

Publicat: 25 oct. 2004
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fotbalisti de la Poli vor fi amendati
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:51757;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

•Prestatia jenanta din timpul partidei cu FC National nu se va lasa fara amenzi pentru fotbalistii Politehnicii •In cursul zilei de astazi, presedintele Marius Stan va decide cuantumul amenzilor aplicate lui Cristea si compania •Cel mai slab jucator al meciului din Cotroceni a fost portarul Dorin Arcanu, vinovat de primirea a cel putin doua goluri

Eroi in Ghencea si de rasul lumii in Cotroceni. Acestia sunt fotbalistii de la Politehnica Iasi, care la doar trei saptamani de un triumf istoric, 1-0 cu Steaua, au fost umiliti de liderul Diviziei A, FC National. Infrangerea jenanta, scor 6-0, de altfel scorul acestei editii de campionat, nu va ramane fara sanctiuni pentru Cristea si compania. Presedintele executiv Marius Stan, acelasi care s-a zbatut ca fotbalistii sa-si primeasca primele de joc inaintea partidei cu CFR Cluj, a anuntat ca va decide, in cursul zilei de astazi, cuantumul amenzilor pe care le va aplica lui Cristea si compania. „O asemenea prestatie, si ma refer la cea din repriza secunda, nu poate ramane nepedepsita. Asa cum m-am luptat pentru a face rost de bani sa platim primele jucatorilor pentru victoria din Ghencea, asa si acum cred ca trebuie sa luam cateva masuri pecuniare impotriva fotbalistilor. Nu stiu deocamdata cu cat ii vom amenda, dar cu siguranta vom decide in maxim doua zile care va fi cuantumul sanctiunilor, pentru ca ne-am facut de ras la Bucuresti”, a declarat presedintele Marius Stan.

Infrangere cu Arcanu

Jocul din Cotroceni, contand pentru etapa a XI-a a Diviziei A de fotbal, a inceput bine pentru formatia din dealul Copoului, care a evoluat curajos pe parcursul primelor patruzeci si cinci de minute, dominand tactic disputa. Dupa pauza insa totul s-a naruit si fotbalistii lui Ionut Popa au incasat gol dupa gol, doborand totodata un record in Divizia A, nici o echipa pana in prezent nemaiancasand cinci goluri intr-un sfert de ora. De altfel, nici antrenorul Ionut Popa nu-si putea explica ce s-a intamplat, spunand doar ca „este jenant si hilar ceea ce s-a intamplat pe teren”. Poate cel mai slab jucator din jocul FC National a fost portarul Dorin Arcanu, eroul partidei din Ghencea, care a incasat nu mai putin de sase goluri, cel putin doua si din cauza sa. Primul gol, apartinand lui Chihaia, a venit in urma unei centrari de pe partea dreapta in sensul de atac al bancarilor, dupa o centrare a lui Caramarin, la coltul scurt, faza la care Arcanu a apreciat eronat traiectoria balonului, multumindu-se sa priveasca spasit cum se scurge mingea in plasa. Doua minute mai tarziu, fostul portar al Brasovului a iesit din nou la rampa si a fost ezitant la o centrare a aceluiasi Caramarin pentru Mitrovici, care a inscris in poarta goala.

Jucatori de curtea scolii

Fotbalistii care, in urma cu doar trei saptamani, au triumfat in Ghencea s-au umplut de rusine in doar 45 de minute, facandu-i pe putinii spectatori prezenti in tribunele Nationalului din Cotroceni sa faca glume pe seama lui Irinel Ionescu sau Dorel Bernard, pe care i-au numit jucatori de curtea scolii. Nici Arcanu nu a scapat de ironiile spectatorilor, cativa hatri din tribuna intrebandu-l pe Ionut Popa de ce nu a adus si un portar in aceasta deplasare. Dincolo de infrangerea oarecum normala, prin prisma locurilor ocupate de cele doua fomatii in clasament, Cristea si compania au intrat in istorie, incasand nu mai putin de patru goluri in doar sase minute. Intoarcerea la Iasi a fost programata pentru sambata seara, in cursul serii de ieri Ionut Popa programand deja un antrenament de refacere. Ramane de vazut insa daca amenzile aplicate fotbalistilor din dealul Copoului vor avea vreun efect pentru jucatori sau daca nu cumva acestia se vor multumi sa traiasca in continuare din euforica victorie din Ghencea.

Adauga un comentariu