News Flash:

15% dintre tichetele pentru meciul cu Argentina s-au epuizat din prima zi

12 Iulie 2011
622 Vizualizari | 0 Comentarii
Romania Argentina
Reprezentantul companiei care se ocupa cu comercializarea biletelor, Florin Leonte, spune ca nu exista riscul ca familiile cu copii sa primeasca locuri separate. S-a dat startul la vînzarea biletelor pentru Argentina, iar în prima zi s-au comandat deja online circa 6.500 de tichete! Adica în jur de 15% din totalul pus în vînzare: 45.000 de locuri! "Conform asteptarilor", dupa cum a precizat Florin Leonte de la DancoPro, partenerul FRF care se ocupa de comercializarea biletelor pe cele patru site-uri: biletefotbalonline.ro, bilete.ro, myticket.ro si eventim.ro.
Sistemul de vînzare exclusiv pe internet a creat însa destule semne de întrebare pentru oamenii care au încercat sa-si asigure repede prezenta pe National Arena la întîlnirea cu "Pumele". Si cele mai multe au vizat urmatoarea dilema: Cum i se va garanta unei familii cu minimum trei membri posibilitatea de a sta împreuna, atîta vreme cît o persoana nu poate cumpara decît doua tichete, fara a-si putea alege locul si rîndul?
Florin Leonte: "Se cumpara doua bilete pe numele unui parinte si înca unul sau doua pe numele celuilalt parinte, în cazul unei familii cu unul sau doi copii. Apoi, accesîndu-se rubrica de contact de pe fiecare site, se expediaza un mail, în care se solicita repartizarea pe locuri vecine a codurilor de tichete primite online. La final, cînd se centralizeaza datele, vom expedia biletele prin curier în conformitate cu indicatiile per familie, astfel încît sa nu existe separari".

"Parintii pot lua bilete reduse la sectorul pentru copii"

Acelasi circuit functioneaza si pentru cei care vor sa cumpere bilete reduse pentru copii: "Nu exista pericolul ca parintilor sa li se repartizeze la un sector, iar celor mici separat. Asta fiindca adultii au facilitatea sa cumpere si ei biletele mai ieftine si sa ia loc în sectorul cu locuri reduse. Sigur, daca aleg aceasta varianta, fiindca fiecare e liber sa cumpere unde doreste, inclusiv pentru copil".
Seful de la Danco recunoaste ca au aparut nemultumiri si vizavi de faptul ca suporterul nu-si poate comanda direct locul si rîndul, ci numai sectorul: "Asa se procedeaza si pe marile arene ale lumii, fiindca aici nu e un spectacol de teatru sau de opera, sînt la mijloc si alte criterii de securitate care trebuie respectate pe un stadion de fotbal".
Si o alta chichita: teoretic, un individ poate comanda cîte doua bilete pe fiecare site în parte, astfel încît sa obtina pîna la urma 8 tichete, pe care apoi sa le scoata eventual la specula. Florin Leonte sustine însa ca acest pericol nu exista: "Functioneaza o baza comuna de date pentru cele patru site-uri. La final, se fac verificari, iar trei dintre comenzi se anuleaza daca se identifica nereguli de acest gen".

Stewarzi pentru orientare

La meciul cu Argentina, ca si la alte evenimente pe care National Arena le va gazdui, va exista un corp de stewarzi, care se va ocupa exclusiv cu ghidarea publicului în interiorul stadionului, astfel încît sa se asigure o afluire fara probleme: unde se afla locurile indicate pe bilete, care sînt intrarile permise, unde sînt punctele pentru hrana, bauturi, prim-ajutor, plasarea toaletelor.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

florin leonte argentina dancopro national arena
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sport.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017231 (s)