News Flash:

Acuze dure la adresa lui Gigi Becali! "La Steaua este DICTATURA!"

18 Februarie 2011
2110 Vizualizari | 0 Comentarii
Gigi Becali
Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că "numai un tampit" poate crede că un membru al comisiilor ligii nu poate fi independent dacă este prieten cu persoane din conducerea LPF sau cu preşedinţi de cluburi.

Dragomir a răspuns, astfel, afirmaţiilor finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, potrivit cărora preşedinţii comisiilor din cadrul LPF nu sunt independeţi. "Sunt super independenţi. Ce, dacă eşti prieten cu cineva nu mai poţi fi independent? Numai un tampit poate să creadă că dacă eşti prieten cu cineva nu mai poţi fi independent. Da, sunt prieten cu Neagu, eu am fost şi cu domnul Becali. Acum cu domnul Becali suntem doar cunoştinţe", a spus Dragomir.

Oficialul LPF a lăsat să se înţeleagă faptul că Gigi Becali a făcut avere "prin şantaj". "Oamenii proşti, analfabeţii, cei care n-au pus mana pe o carte, aşa gandesc. Cei care au făcut avere prin şantaje aşa cred că se întamplă în viaţă. Dar eu, la Ligă, nu fac şantaj, eu nu fac nimic în afara legii şi a regulamentelor din fotbal", a menţionat preşedintele Ligii.

Dumitru Dragomir a adăugat că Gigi Becali îi "face sclavi" pe toţi angajaţii clubului Steaua, precizand că la gruparea din Bulevardul Ghencea este dictatură. "La el, la Steaua, ce este cand îi face sclavi pe toţi? La noi, la Ligă, este muncă colectivă, la Steaua este dictatură. Dacă spune că sunt amenzile mari, să schimbe regulamentul. Ce, regulamentul l-am făcut eu? Ei (n.r. - conducătorii de cluburi) au făcut regulamentul", a explicat Dragomir.

Preşedintele LPF l-a atenţionat pe Gigi Becali că ar putea face anumite dezvăluiri dacă va continua cu aceste declaraţii. "Domnul Becali a spus la televizor că nu mai pomeneşte numele meu. Ii atrag atenţia că s-ar putea să mă enervez şi eu şi să vorbesc şi eu mult mai multe. Şi eu pot să fiu nervos cu nervii. Dar eu vorbesc pe lege, nu după ureche. In rest, are dreptul să vorbească ce vrea, e major şi face rating. Dacă vrea să purtăm un dialog în care să depăşim limita bunului simţ să spună, eu sunt pregătit", a adăugat el.

Intrebat dacă Gigi Becali va fi amendat de Comisia de Disciplină a LPF pentru declaraţii făcute vineri, Dragomir a răspuns: "Dacă sunt jigniri, da, va fi chemat. Astea însă nu sunt jigniri. Astea sunt afirmaţii fără fundament, e aşa cum ai lătra la lună".

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a lansat un atac, vineri, la adresa preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, pe care îl acuză de influenţarea deciziilor luate de comisiile pe care le are în subordine şi pe conducătorii acestora că au parti pris-uri cu unii conducători de cluburi.

"Care comisii sunt independente? Spun eu independenţa comisiilor. Cocean (n.r. - Valentin Cocean, preşedintele Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor) ăla este asociat cu nevasta lui Nicu Badea (n.r. - preşedintele CA al FC Dinamo), are firmă de avocatură, e independent... Ăsta, Florea (n.r. - Daniel Florea, preşedintele Comisiei de Recurs), eu sunt prieten bun de tot cu el. E independent... Ăla, Doru Neagu (n.r. - Ion Neagu, preşedintele Comisiei de Disciplină), fratele şi copilul lui Dumitru Dragomir. Dacă îi zice Mitică Dragomir «Stai în cap», direct în cap se bagă. E independent ăla. Mai e şi şeful comisiei...", a spus Becali.

El a relatat o convorbire telefonică avută cu Ion Neagu după ce a fost amendat de Comisia de Disciplină a LPF. "Doru Neagu mi-a zis mie «Bre nea Gigi, nu fi supărat pe mine. Ştii că el m-a crescut, ce să fac? Iţi dădeam eu vreodată amendă ţie, nea Gigi? Indrăzneam eu? Dar eu ce să fac? El m-a crescut, el m-a pus.». Preşedintele de Ligă trebuie să pună comisii independente şi poate rămane 25 de ani fără să aibă cineva ceva. Dar dacă tu la comisii comanzi ce trebuie să facă...", a mai spus Becali.

Finanţatorul stelist consideră exagerate amenzile comisiilor LPF. "Să dai amenzi trei miliarde... Nici în fotbalul european, unde sunt sute de miliarde de euro, nu se dă aşa. UEFA ne-a dat nouă amendă 10.000 pentru nu ştiu ce nenorocire. Era să iasă o crimă, petarde, metarde, i-a spart capul. Amenda? 12.000 de euro. Mitică la Ligă? Trei miliarde, 80.000 de euro. Ho, bă! Unde vezi aşa ceva?", s-a întrebat Becali.

Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că şi alţi conducători din fotbal sunt nemulţumiţi de Dumitru Dragomir. "Eu nu-l jignesc pe Dragomir. Şi dictator dacă am spus, trebuie să fie prea puternic. Orice fraier poate să fie dictator? Acum aduce şi bani la cluburi... Eram terminaţi altfel. Cum a zis Borcea «Salvatorul fotbalului romanesc». I-am zis «Bine mă, Cristi, cum?». A ras şi el. Cu alte cuvinte «Bă naşule, eu am crezut cand am zis asta?»", a relatat el.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oficialul lpf domnul becali
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sport.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012609 (s)