News Flash:

Adrian Mititelu, persona non grata pentru LPF

19 Mai 2011
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
Adrian Mititelu
Comisia de Disciplina a Ligii profesioniste de Fotbal a propus miercuri Comitetului Executiv al Federatiei Române de Fotbal sa-l declare pe Adrian Mititelu, patronul echipei Universitatea Craiova, persona non grata.
Comisia de Disciplina a LPF "Constata savârsirea de catre dl. Adrian Mititelu, în stare de recidiva, a abaterii prevazute de art.52.5 din RD. Constata, de asemenea, ca sunt îndeplinite conditiile pentru declararea d-lui Mititelu Adrian persona non grata si sesizeaza Comitetul Executiv al FRF, conf. adresei nr.5/21.04.2011 pentru aplicarea sanctiunii regulamentare".

Articolul 52.5 din Regulamentul Disciplinar stipuleaza ca "Declaratiile care sunt de natura sa prejudicieze în orice mod imaginea fotbalului, cum ar fi, dar fara a se limita la: corectitudinea desfasurarii jocurilor de fotbal, cele privind prestatia arbitrilor, încalcarea unor prevederi regulamentare, activitatea unor persoane care intra sub incidenta prezentului regulament, plata unor sume de bani pentru stimularea partenerilor de competitie sau altele asemenea, si care nu sunt dovedite, se sanctioneaza la prima abatere cu masura suspendarii de la 8 la 16 jocuri pentru jucatori sau antrenori si de la 6 la 12 luni pentru oficiali si penalitate sportiva de 300.000 de lei. În caz de recidiva, persoana care face astfel de declaratii va fi declarata persona non grata".
Mititelu a câstigat pâna acum trei procese la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, care i-a anulat amenzi de câte 300.000 de lei (900.000 în total) dictate împotriva sa de comisiile FRF si LPF.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sport.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017056 (s)