News Flash:

Ambitii mari! Penicilina s-a intarit considerabil inainte de startul noului sezon

8 Octombrie 2015
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
Echipa de volei feminin Penicilina Iasi, cea mai de succes echipa de club din sportul iesean, este gata pentru o noua provocare in Divizia A1. Conducerea clubului si antrenorul Dan Gavril au stabilit lotul cu care Penicilina Iasi va aborda noua editie a Diviziei A1, din care fac parte 15 jucatoare.

"Am întarit lotul cu jucatoare venite din alte campionate nationale, care au o valoare recunoscuta si o buna experienta. Încercam astfel sa obtinem, în acest an, o pozitie în clasament conforma cu investitia facuta si cu imaginea S.C. Antibiotice în domeniul medicamentelor. În aceasta ideie am început o colaborare cu reputatul tehnician Dan Gavril, un antrenor care a activat ani la rând, cu rezultate notabile, la echipele de volei din Piatra Neamt si la loturile nationale ale României. Obiectivul nostru este ocuparea unuia dintre locurile 5-6. Întrecerea nu va fi una usoara, dar noi o asteptam cu încredere", a declarat presedintele ACS Penicilina, Vasile Stanga. La rândul sau, antrenorul Dan Gavril a declarat ca, Penicilina trebuie sa redevina un brand in voleiul feminin romanesc.

"Penicilina a fost si trebuie sa redevina un brand în voleiul românesc. Pentru mine, venirea la ”cârma” formatiei iesene constituie o provocare, o noua experienta, care sper sa fie una pozitiva. Ne pregatim cu asiduitate si pot spune ca jucatoarele nou venite s-au integrat bine în colectiv. Raspunsul tuturor s-a dovedit a fi favorabil la intensitatea ridicata a antrenamentelor, precum si în cele opt meciuri de pregatire cu adversari de valori diferite. Clubul ne asigura conditii foarte bune de pregatire si, ceea ce este important, pentru refacere dupa efort. Sigur, partidele oficiale din campionat si din «Cupa României», îmi vor oferi si alte raspunsuri legate de valoarea si calitatea jocului, pentru ca, în fapt, rezultatele se cuantifica", a spus antrenorul Dan Gavril. În prima etapa a Diviziei A1, Penicilina Iasi va evolua la Târgoviste cu CSM din localitate. Meciul trebuia sa aiba loc la Iasi, dar din cauza faptului ca Sala Polivalenta este ocupata la finalul saptamanii, partida se va disputa la Targoviste, urmand ca returul sa aiba loc la Iasi.
Componenta lotului este urmatoarea: Mihaela Stânga (postul în echipa: coordonator, vârsta: 21 de ani, talia: 1,78 m. ), Simona Filip (extrema, 18 ani, 1,75 m), Diana Macovei (coordonatoare, 20 de ani, 1,78 m.), Simona Corina Mocanu (secund, 20 de ani, 1,82 m.), Ana Maria Ursachi (principal, 18 ani, 1,86 m.), Andra Stresina (principal, 20 de ani, 1,82 m.), Melinda Sipos (principal, 25 de ani, 1,90 m.), care au evoluat în echipa ieseana si în editia anterioara.

Lor li se adauga: Katarina Jovanovic (Serbia, secund, 24 de ani, 1,87 m. venita de la Amiens Volley-Ball - Franta), Jelena Cvijovic  (Muntenegru, 23 de ani, 1,85 m., venita de la ZOK MD Zrenjanin - Serbia), Marina Kovacheva (Bulgaria, universal, 27 de ani, 1,87 m., venita de Apollon Limasol - Cipru ), Maria Grabovetkaia (Republica Moldova, libero, 26 de ani, 1,74 m), Tatiana Diaconita (Republica Moldova, secund, 25 de ani, 1,80 m., venita de la Stiinta Miroslava), Raluca Pichiu (universal ,24 de ani, 1,75 m., venita de la Stiinta Miroslava),  Andra Ibanescu (libero, 19 ani, 1,75 m., venita de la CSS Unirea Iasi), Ana Delescu (universal ,19 ani, 1,75 m., venita de la CSS Unirea Iasi).

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

penicilina iasi sportul iesean divizia a1 dan gavril antrenor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sport.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012970 (s)