News Flash:

Cum alegem miza la pariuri sportive

7 August 2017
5307 Vizualizari | 0 Comentarii

A decide ce sumă să investim în diferite pariuri sportive online la case de pariuri online, este un aspect mai trascendent când vine vorba de pariere. Alegerea mizei în pariuri online determină riscurile la care suntem supuși, și în același timp, beneficiul potențial al acestei operațiuni. De aceea, dacă vrem să avem succes în pariuri și să câștigăm bani pe termen lung, trebuie să avem grijă în alegerea mizelor. În bani stă cheia succesului la pariuri, și pentru a ne bucura de pariuri pe termen lung.

Alegerea mizei este fundamentală în realizarea pariurilor sportive de valoare. Înainte de toate însă, ce este miza? Miza este fracțiunea bugetului nostru pe care-l investim într-un pariu concret. Spus altfel, reprezintă suma pariată. Întotdeauna trebuie să ne amintim că, pentru o bună gestionare a banilor, mizele trebuie să fie mereu limitate.

Din păcate, miza este unul dintre aspectele de care mulți pariori țin cel mai puțin seama. Majoritatea tipsterserilor petrec multe ore urmărind meciurile de fotbal și echipele, dorind să înțeleagă tactica antrenorilor și modurile de joc. Și cu toate acestea, stabilesc mizele bazându-se pe intuiție.

Când trebuie realizate pariuri de valoare la diferite case de pariuri, este adevărat că intuiția poate juca un rol important. Mai ales, ne poate ajuta să digerăm informația statistică în faza de pronostic. Dar când vine momentul să decidem câți bani să pariem pe un meci de fotbal sau oricare altă competiție sportivă, câteva simple calcule matematice de bază ne vor da forță în ceea privește rezultatele. De asemenea, ne vor garanta o bună gestionare a riscurilor în caz de eșec.

Pentru a stabili câți bani să pariem, trebuie să ținem cont de diferiți factori:

- probabilitatea absoluta de a realiza un pariu corect

- valoarea pariului în sine

În mod esențial, orice metodă pe care o alegem trebuie să crească cantitatea de bani pariată și posibilitățile de a avea succes sunt ridicate, iar reducerea acestei cifre și probabilitățile sunt scăzute. Și, dacă suntem buni pronosticatori, facem bune pronosticuri fotbalistice și avem mare încredere în metodele noastre pentru a da de valoare, putem crește miza dacă pariul nostru are o valoare pozitivă așteptată ridicată.

Metodele discreționare de selecție a mizei

Sistemele discreționare de selecție a mizei sunt acelea care se sprijină pe intuiție sau experiența tipsterului când decide sumele pe care să le parieze. Majoritatea jucătorilor procedează în acest fel. Pentru pentru a paria bine este indicat să ne stabilim niște reguli de acțiune.

Pronosticatorii mai experimentați pot face un profit frumos utilizând acest sistem. Cu toate acestea, dezvoltarea intuiției necesită o perioadă lungă de antrenament, încercări și greșeli, reușite și eșecuri. Pariind astfel ne poate costa o avere până ne dezvoltăm o astfel de abilitate. De aceea, este puțin indicată pentru toți cei care intră în această lume a pariurilor online.

A ști când un rezultat este foarte probabil sau puțin probabil nu este foarte dificil, o simplă privire spre cote oferite ne va da o idee despre probabilitate. Cu toate acestea, a avea o noțiune clară despre valoare bazându-ne doar pe intuiție este mult mai dificil de dezvoltat. Înainte de a face pariuri, este indicat să exersăm utilizând bonusurile care ni se oferă.

Dacă suntem începători în lumea aceasta fascinantă a pariurilor, este indicat să nu folosim metode discreționare. Este mai bine să folosim sisteme obiective.

De fapt, înainte să facem pariuri de valoare este bine să exersăm folosindu-ne de bonusurile oferite. Majoritatea caselor de pariuri online oferă bonusuri foarte interesante, de care este păcat să nu profităm. Datorită lor exersăm fără a investi în pariuri și căpătăm și experiență. Experiența este extrem de importantă dacă vrem să avem succes la pariuri.

Dacă vrem să calculăm repede și simplu miza, cel mai bine este să folosim criteriul premiului fix. Este un sistem foarte simplu de calculare a mizei, dar în același timp foarte puternic. Este vorba de a face toate pariurile noastre astfel încât să obținem întotdeauna același premiu. Formula de calcul este foarte simplă:

Miza = Premiu / Cota

Dacă ne dorim mai multe informații despre miză, bonusuri, case de pariuri etc., cel mai bine este să intrăm pe site-uri specializate. Odată ce vom intra pe astfel de site-uri vom descoperi și alte lucruri interesante precum ponturi pariuri, predicții tenis, biletul zilei. Vom descoperi și ce cazinouri online există și cum putem juca păcănele online. Vom descoperi multe lucruri folositoare, care ne vom ajuta să evoluăm și să ne mărim bugetul.  

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pariuri online pronosticuri fotbalistice cazinouri online
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sport.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013273 (s)