News Flash:

Giovani Becali a facut circ la Tribunalul Bucuresti

21 Februarie 2012
581 Vizualizari | 0 Comentarii
giovani becali
Fostul impresar Ioan (Giovani) Becali s-a arătat marţi nemulţumit faţă de decizia magistratului de la Tribunalul Bucureşti, care judecă procesul privind transferurile din fotbal, de a respinge mai multe întrebări puse de avocaţi unui martor, care a lucrat la Federaţia Romană de Fotbal.

Acesta s-a supărat, totodată, că judecătoarea Geanina Teodorovici nu a dorit să rectifice un pasaj din declaraţia martorului respectiv.

Drept urmare, Giovani Becali a ridicat tonul, a cerut să i se pună cătuşe la maini şi chiar s-a băgat în boxa unde de regulă stau persoanele arestate.

''Ce văd aici nu am văzut în 20 de ani de democraţie. Treziţi-vă băi. Mă sacrific eu. Gata, doamnă judecătoare, chemaţi poliţia să mă pună în cătuşe. Nu îmi e frică. Unde trăim aici? Nu lăsaţi martorul să declare ce vrea. Declaraţia mea este una ţărănească şi o consemnaţi aşa cum vreau eu. O să daţi socoteală pentru ceea ce faceţi aici. Băi avocaţilor, dormiţi? Martorul nu îl lăsaţi, expertiză nu aţi vrut să faceţi. Toată lumea vine aici şi tremură, vin oamenii cu frică aici, pentru că nu vor să ia 15 ani de puşcărie. Vine Copos: aoleu s-a întarziat două ore procesul, dar nu zice nimic, pentru că îi este frică. Ai fost ministru în Guvernul Romaniei!'', a strigat Giovani Becali în sala de judecată.

Cu greu Cristi Borcea şi fratele lui Giovani, Victor Becali, l-au calmat.

După ce judecătoarea i-a arătat că a făcut modificarea în declaraţia martorului, Giovani Becali a ieşit din sala de judecată, spunand că i-a crescut tensiunea şi trebuie să meargă să bea apă.

Procesul a fost reluat după cateva minute, marţi fiind stabilit ultimul termen al dosarului.

Pe 2 octombrie 2008, Direcţia Naţională Anticorupţie i-a trimis în judecată pe George Copos, preşedinte şi patron al clubului de fotbal Rapid Bucureşti, Mihai Stoica, fost director al clubului de fotbal Oţelul Galaţi, Jean Pădureanu, preşedinte al Clubului de Fotbal Gloria Bistriţa, Gheorghe Popescu, fost angajat al firmei 'Becali sport'.

Toţi sunt acuzaţi de înşelăciune, evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani.

In acelaşi dosar au mai fost trimişi în judecată Gigi Neţoiu, fost acţionar la clubul de fotbal Dinamo, pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani, Cristian Borcea şi fraţii Ioan şi Victor Becali, impresari, toţi acuzaţi de înşelăciune, evaziune fiscală, spălare de bani în formă continuată şi asociere în vederea săvarşirii de infracţiuni. AGERPRES
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

geanina teodorovici victor becali
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sport.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2042 (s) | 24 queries | Mysql time :0.057391 (s)