News Flash:

Piturca ii cere daune de un milion de euro lui Vadim Tudor!

25 Aprilie 2013
596 Vizualizari | 0 Comentarii
victor piturca 1
Victor Piturca l-a dat în judecata pe Vadim Tudor, caruia îi cere un milio de euro daune morale. "De la începutul acestei luni, Victor Piturca este victima unei virulente campanii de denigrare declansata de dl. Corneliu Vadim Tudor si sustinuta atat prin intermediul articolelor cu caracter rasist, xenofob, calomniator, insultator, publicate sub semnatura proprie în ziarul Tricolorul, precum si prin retorica similara demonstrata în emisiuni de televiziune.
Fata de actiunile amintite, dl. Victor Piturca, reprezentat legal de catre avocatii de la Chiuariu & Asociatii, a initiat o actiune în instanta prin care solicita obligarea dlui. Corneliu Vadim Tudor, în solidar cu institutiile media prin care au fost savarsite faptele, la plata unor daune morale în valoare totala de 1 milion de euro".
De asemenea, avocatii de la Chiuariu & Asociatii solicita în numele clientului lor obligarea paratilor la formularea de scuze publice, publicarea hotãrarii judecãtoresti în 3 ziare de largã circulatie, precum si achitarea cheltuielilor de judecata.
"Prin demersurile legale efectuate de catre avocatii nostri, în numele domnului Piturca, dorim nu doar sanctionarea celor responsabili cat, mai ales, sa ilustram dezaprobarea cu care ar trebui întampinate astfel de atitudini reprobabile din partea unei persoane ce exercita o functie de demnitate publica, precum si dezaprobarea fata de toleranta si promovarea acestora de catre canalele media”, a afirmat Tudor Chiuariu, partener senior al Chiuariu & Asociatii, conform Realitatea TV.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

victor piturca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sport.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 24 queries | Mysql time :0.025330 (s)