News Flash:

Primele transferuri la CSMS! Mitic si Moutinho, aproape de Copou (FOTO)

25 Ianuarie 2013
2186 Vizualizari | 2 Comentarii
• Declarati liberi de contract de catre LPF în aceasta saptamâna, sârbul Milan Mitic si portughezul Hugo Moutinho s-au înteles într-o prima faza cu oficialii din Copou, iar saptamâna viitoare sunt asteptati la Iasi • "Am avut discutii cu presedintele Florin Prunea, ne-am înteles într-o mare masura, dar nu poti fi sigur de nimic pâna nu e suta la suta. Eu sper sa ne întelegem si miercuri sau joi sa ajung la Iasi", a declarat Mitic

Cu o luna inainte de startul sezonului, CSMS Iasi este pe cale sa realizeze primele transferuri ale iernii. Declarati liberi de contract de catre LPF în aceasta saptamâna, sârbul Milan Mitic si portughezul Hugo Moutinho s-au înteles într-o prima faza cu oficialii din Copou, iar saptamâna viitoare sunt asteptati la Iasi. Singura piedica în calea venirii celor doi în Copou o poate pune gruparea din Turnu Severin, care îi poate încurca pe cei doi jucatori în cazul în care va face apel la decizia Ligii. Mitic spune ca sunt sanse mari sa vina la CSMS, dar admite ca înca nu s-a înteles suta la suta cu conducerea clubului din Copou.

"Liga m-a declarat liber de contract, dar în termen de cinci zile, clubul din Severin poate face apel, de aceea nu pot pleca la o alta echipa. Daca nu va face apel, sunt sanse mari sa vin la Iasi. Am avut discutii cu presedintele Florin Prunea, ne-am înteles într-o mare masura, dar nu poti fi sigur de nimic pâna nu e suta la suta. Eu sper sa ne întelegem si miercuri sau joi sa ajung la Iasi", a declarat Mitic. Fotbalistul sârb spune ca ar fi plecat de la Severin chiar daca ar fi încasat toate drepturile financiare restante. "Cei de acolo au spus ca mi-au oferit toti banii pentru a ramâne, dar nu este adevarat. Sunt minciuni. Oricum, chiar daca primeam toti banii pe care trebuia sa-i iau, tot intentionam sa plec", a adaugat Milan Mitic.

Si Moutinho sustine ca a ajuns la un acord de principiu cu presedintele Iasului, Florin Prunea, si spera sa ajunga saptamâna viitoare în Copou. "Miercuri am primit decizia de la Liga, dar trebuie sa astept cinci zile. Daca Severinul nu va face apel, sunt sanse mari sa vin la Iasi. Am avut discutii cu presedintele Florin Prunea si am ajuns la o întelegere într-o mare masura. Sper sa vin saptamâna viitoare împreuna cu Mitic. Suntem acum în aceeasi barca si vrem sa continuam amândoi cu Iasul", a spus Moutinho, care a ales CSMS-ul în dauna Timisoarei: "Am primit o oferta si de la Timisoara, din liga a doua, dar proiectul de la Iasi este mult mai bun. Sunt sigur ca vom scapa de la retrogradare". CS Turnu Severin a anuntat pe site-ul oficial ca jucatorii Milan Mitic, Hugo Moutinho, Alex Neacsa si Marius Balau nu mai fac parte din lot, întrucât nu au acceptat oferta clubului de a continua împreuna. Conform clubului severinean, lui Milan Mitic i s-a oferit suma de 15.000 de euro, iar lui Hugo Moutinho 20.000 euro, dar acestia nu au acceptat ofertele înaintate de club, astfel încât nu vor mai ramâne. Totodata, administratia clubului a decis sa nu-i mai opreasca în cadrul lotului pe Marius Balau si Alex Neacsa. "Toti cei patru se vor pregati la stadionul Severin, dupa un program decis de antrenorul principal Jerry Gane, pâna când le vor expira contractele", anunta gruparea severineana.
Daca Moutinho si Mitic urmau sa-si primeasca integral datoriile pe care le avea clubul fata de ei, lui Balau si Neacsa li s-a propus sa primeasca 60% din restante. Adrian Olah, Sergiu Arnautu si Alex Iordan vor continua activitatea la gruparea severineana, urmând ca primeasca fiecare câte 70% din banii pe care clubul li-i datoreaza, conform sursei mentionate.
Presedintele Florin Prunea a precizat ca nu a fost închisa definitiv nici pista Mihalache, jucator cu care a avut mai multe discutii în ultimele zile. "Cu Mihalache am vorbit, el a avut oferta de la un alt club, dar transferul nu s-a materializat. I-am si spus dinainte ca sunt sanse mici. Acum depinde de el. Daca va accepta conditiile de la clubul nostru, vorbim. În ceea ce-i priveste pe Mitic si Moutinho, îi asteptam la Iasi saptamâna viitoare, daca gruparea din Severin nu va face apel", a spus Prunea.

Urmariti mai jos o galerie foto cu antrenamentele fotbalistilor ieseni in cantonamentul de la Slanic.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

csms21
csms iasi transferuri milan mitic iasi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Iulian  | #802
la un contract de 8.000- 10.000 euro nu vor accepta sigur asa ca nu mai spune dinainte ca's primele transferuri ... eu unu nu cred ca vor accepta acesti doi jucatori FORTZA IASI
vio  | #803
Nici eu nu cred.
S-a scris pret de o luna acelasi comentariu fara REZOLVARE.
Exista acel daca ...!!??care in mod sigur va impiedica transferul.
Se puteau gasi si alte variante,dar acuma e cam tarziu !!
Cine e vinovatul ??
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - Sport.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 35 queries | Mysql time :0.038092 (s)