News Flash:

Probleme mari la CSMS: "Trebuie sa oprim caderea asta!"

11 Septembrie 2015
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Prunea
Presedintele executiv al Iasiului, Florin Prunea, a urmarit meciul din Cupa Ligii al echipei sale din fata televizorului. Desi si-ar fi dorit sa vada meciul din tribune, Prunea nu a avut timp sa ajunga la Iasi în timp util, el revenind în România din Lituania, unde a fost observator UEFA, în cursul serii de miercuri. Oficialul iesean, aflat înca în concediu de odihna, admite ca trupa din Copou traverseaza o criza si crede ca elevii lui Nicolo Napoli pot depasi acest moment printr-un rezultat favorabil la Craiova, în urmatoarea etapa din campionat.

"S-a adunat mult` frustrare în ultima perioad`, pentru c` facem meciuri bune, dar nu reu[im s` marc`m. Se poate vorbi despre o criz`. Trebuie s` ne trezim [i s` oprim aceast` c`dere. Trebuie neap`rat s` ie[im de acolo [i primul prilej s` ne revenim va fi la Craiova. Sunt convins c` b`ie]ii pot ob]ine un rezultat bun. Mergem s` lu`m punct sau puncte", a declarat pre[edintele Florin Prunea. CSMS a ob]inut doar o remiz` în ultimele cinci meciuri oficiale [i a marcat un singur gol: 0-1 la Boto[ani, 0-0 cu Dinamo, 1-4 la Astra, 0-1 cu ASA Tg. Mure[ (toate meciurile în campionat) [i 0-1 cu CFR Cluj (Cupa Ligii). În plus, recunoscut` pentru bilan]ul excelent din Copou în returul trecut, Ia[ul nu a mai câ[tigat pe teren propriu de trei meciuri [i nu a marcat niciun gol în Copou în aceste trei partide.

Pre[edintele ie[enilor sus]ine c` în perioada în care s-a aflat în concediu a ]inut leg`tura zilnic cu juc`torii [i cu antrenorul Nicolo Napoli. "Absen]a mea de la club nu are cum s` pericliteze munca echipei. B`ie]ii [i-au luat salariile în aceast` s`pt`mân`, sunt cu banii la zi, astfel c` nu sunt probleme. Am vorbit în permanen]` cu c`pitanul echipei [i cu al]i juc`tori, dar [i cu antrenorul Nicolo Napoli", a punctat Prunea.
Legat de Onduku, Prunea sper` ca lucrurile s` se rezolve în scurt timp: "Noi ne-am în]eles, i-am f`cut o ofert`, a acceptat-o, dar nu [tiu de ce nu a semnat. Am în]eles c` a[teapt` s` vin eu pentru a avea o discu]ie cu mine. Sper`m ca lucrurile s` se rezolve, pentru c` Onduku e un juc`tor care ne poate ajuta".

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

florin prunea uefa concediu criza nicolo napoli campionat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sport.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 34 queries | Mysql time :0.014400 (s)