News Flash:

SUPER VIDEO! Moment SCANDALOS in Anglia! Ce s-a intamplat dupa acest penalty

7 Aprilie 2017
157 Vizualizari | 0 Comentarii
Mii de reactii pe net dupa o faza absolut incredibila in liga a doua engleza. Newcastle a marcat de la 11 metri, insa arbitrul n-a validat reusita lui Ritchie. A dat in schimb lovitura libera indirecta pentru Burton, dupa ce Dwight Gayle a intrat in careu.

Decizia corecta ar fi fost repetarea penalty-ului, insa arbitrul a ignorat regulamentul. Comisia de Arbitri din Anglia si centralul Keith Stroud si-au cerut scuze imediat dupa joc, dar n-a fost suficient pentru fanii lui Newcastle. Suporterii s-au scandalizat si l-au facut praf pe arbitru in mii de comentarii.

Galerie Video


ritchie burton dwight gayle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sport.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1613 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018594 (s)