News Flash:

Sustine o cauza! Au inceput inscrierile pentru Swimathon Iasi

4 Martie 2014
756 Vizualizari | 0 Comentarii
Începând de ieri, Fundatia Comunitara Iasi invita iesenii si ONG-urile cu idei pentru comunitate sa îsi înscrie proiectele la Swimathon Iasi, cel mai inedit eveniment local de strângere de fonduri. Swimathon aduce sub aceeasi umbrela companii, ONG-uri si persoane fizice care, pe platforma unui concurs sportiv, înoata pentru sustinerea unor cauze din comunitate.

Prin intermediul acestui eveniment, ONG-urile locale si grupurile de initiativa au posibilitatea de a atrage din comunitate sumele necesare implementarii proiectelor din ariile lor de interes. Cele doua editii Swimathon Iasi au mobilizat de la donatori individuali si companii 106.359 lei pentru 23 de proiecte locale, demers în care au  participat 267 de înotatori si s-au implicat 1405 donatori. Anul acesta, la a 3-a editie a evenimentului, sunt oferite 15 culoare pentru proiectele iesene si pentru propria lor campanie de strângere de fonduri – fiecare culoar vine cu un angajament de a strânge cel putin 2.000 lei împreuna cu sustinatorii cauzei. ”Recomand ONG-urilor si iesenilor care au o initiativa, dar nu au fondurile necesare, sa ia în calcul participarea la Swimathon – în anii trecuti au fost cauze care au strâns de la 2.000 lei pâna chiar la 9.000 lei – deci, se poate! Mai mult, evenimentul ofera o oportunitate frumoasa de a aduce la un loc, într-o zi de vara, voluntari, sustinatori, donatori care cred în schimbarea produsa de proiectul lor si sunt pregatiti sa îsi arate sustinerea fata de el”, a declarat Elena Racu, responsabil de relatia cu ONG-urile si grupuri de initiativa la Swimathon Iasi.
Iesenii si ONG-urile ce doresc sa participe în cadrul acestei platforme unice de strângere de fonduri, trebuie sa completeze formularul de înscriere disponibil pe site-ul oficial Swimathon Iasi, www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro pâna la data de 26 martie. Ulterior, organizatorii vor evalua proiectele propuse si strategiile avute în vedere pentru strângerea sumelor în cadrul Swimathon si vor anunta proiectele selectate pentru participare. Dupa etapa de înscriere a proiectelor, va urma etapa de înscriere a echipelor de înotatori (7 aprilie – 9 mai) si etapa de înscriere a sustinatorilor (4 iunie – 4 iulie).

Evenimentul este programat sa aiba loc vineri, 4 iulie 2014, la Strandul Municipal Iasi. Swimathon Iasi este organizat din dorinta Fundatiei Comunitare Iasi de a încuraja initiativa si spiritul comunitar local. La nivel national, Swimathon este organizat în cadrul miscarii de Fundatii Comunitare în sase orase: Iasi, Bacau, Bucuresti, Cluj, Oradea, Târgu Mures.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

swimathon iasi swimathon concurs sportiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sport.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 24 queries | Mysql time :0.017461 (s)