News Flash:

Vezi scrisoarea de retragere a lui Chivu la Nationala Romaniei

21 Mai 2011
1577 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristi Chivu

Sâmbătă seara, fostul, de acum, căpitan al echipei naţionale de fotbal a României, Cristian Chivu, şi-a anunţat, la Federaţia română de fotbal, retragerea din reprezentativă, prin intermediul unei scrisori publicate pe site-ul FRF, sâmbătă, al cărui conţinut îl reproducem mai jos.

”În viaţa mea a sosit un moment destul de greu la care m-am gândit mereu cu teamă, dar pe care nu-l mai pot amâna. Cariera de jucător sub steagul Românei a luat sfârşit. Vârsta, accidentările, intervenţiile chirurgicale la care am fost supus în ultimii ani mă împiedică să lupt pe mai multe fronturi. Odată cu această decizie se încheie una dintre cele mai importante etape din viaţa mea şi acum, când privesc înapoi, simt mândrie, onoare şi recunoştinţă.

Am fost, sunt şi voi fi cât voi trăi unul dintre cei mai înfocaţi suporteri ai echipei naţionale a României, al cărei căpitan am avut onoarea să fiu. 12 ani am fost parte din familia naţionalei României, am avut privilegiul să înscriu goluri sub steagul României, să joc fotbal cu imnul nostru răsunându-mi în minte şi să alerg până la ultima fărâmă de energie pentru mândria românilor mei. Am făcut-o din toată fiinţa, ca sportiv şi ca român.

Mi-e greu să mă opresc din acest drum, însă ştiu că nu voi înceta niciodată să fiu român, să susţin sportivii şi fotbaliştii români şi să fiu cel mai mare fan al echipei naţionale. Inima mea bate pentru ţară şi pentru familia mea şi asta nu se va schimba niciodată, indiferent de vârstă sau de starea de sănătate.

Aş vrea să le multumesc din tot sufletul tuturor celor care m-au sprijinit în cariera de jucător al echipei naţionale, antrenorilor, colegilor, echipei, Federaţiei române de fotbal, suporterilor, familiei, soţiei mele şi celor două fetiţe ale noastre, pentru aceşti 12 ani care mi-au schimbat viaţa.

Hai România! Să fim mândri că suntem români!

Cristian Chivu, român şi jucător de fotbal”

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sport.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 34 queries | Mysql time :0.014012 (s)