News Flash:

VIDEO INCREDIBIL: Si-a luat KO de doua ori in acelasi meci! Vezi cum a fost posibil

21 Mai 2011
531 Vizualizari | 0 Comentarii
Si-a luat KO dar a continuat si si-a mai luat unul! Desi a fost facut KO dupa un croseu teribil, ramanand "adormit" cu capul pe corzi, Enzo Maccarinelli a fost lasat de arbitru sa continue meciul si sa isi ia inca un KO in faza imediat urmatoare!

Galerie Video

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sport.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017801 (s)